maritina a écrit:θα ηθελα να ρωτησω καποιο συναδελφο που να γνωριζει καλα το θεμα αν δικαιουμαι οδοιπορικα.Ειμαι ωρομισθια σε πολη στην αιτωλοακαρνανια.μενω αθηνα ομως και πηγαινοερχομαι δυστυχως.με στελνει τωρα η πρωτοβαθμια και σε χωριο 25 χιλιομετρα εκτος.αυτοκινητο εχω.αν δεν ειχα ομως?πρεπει να πληρωνω τοσα χρηματα για βενζινη?δεν τα βγαζω που δεν τα βγαζω περα με τιποτε.....θα με υποχρεωνατε αν μου απαντουσατε συντομα.ευχαριστω πολυ
Marina a écrit:maritina a écrit:θα ηθελα να ρωτησω καποιο συναδελφο που να γνωριζει καλα το θεμα αν δικαιουμαι οδοιπορικα.Ειμαι ωρομισθια σε πολη στην αιτωλοακαρνανια.μενω αθηνα ομως και πηγαινοερχομαι δυστυχως.με στελνει τωρα η πρωτοβαθμια και σε χωριο 25 χιλιομετρα εκτος.αυτοκινητο εχω.αν δεν ειχα ομως?πρεπει να πληρωνω τοσα χρηματα για βενζινη?δεν τα βγαζω που δεν τα βγαζω περα με τιποτε.....θα με υποχρεωνατε αν μου απαντουσατε συντομα.ευχαριστω πολυ
Για τα εκτος Ατικης δεν δικαιουσαι τιποτα διοτι εσυ διαλεξες αλλη πολη.Ομως ισως και να δικαιουσαι για την αποσταση που διανυεις απο την εδρα -δηλαδη το γραφειο/διευθυνση της περιοχης που ανηκεις - μεχρι το σχολειο που σε στελνουν.Αλλα δεν εχω ακουσει ποτε κανεναν εκπαιδευτικο να λαμβανει επιδομα οδοιπορικων-ακομα και ως μονιμος
Marina a écrit:Οποτε Στελιο το ιδιο λεμε.....Τα Μεταξατα ομως γιατι σου τα υπολογιζουν?Εκει δεν διδασκεις...
maritina a écrit:θα ηθελα να ρωτησω καποιο συναδελφο που να γνωριζει καλα το θεμα αν δικαιουμαι οδοιπορικα.Ειμαι ωρομισθια σε πολη στην αιτωλοακαρνανια.μενω αθηνα ομως και πηγαινοερχομαι δυστυχως.με στελνει τωρα η πρωτοβαθμια και σε χωριο 25 χιλιομετρα εκτος.αυτοκινητο εχω.αν δεν ειχα ομως?πρεπει να πληρωνω τοσα χρηματα για βενζινη?δεν τα βγαζω που δεν τα βγαζω περα με τιποτε.....θα με υποχρεωνατε αν μου απαντουσατε συντομα.ευχαριστω πολυ
steliostheodor a écrit:maritina a écrit:θα ηθελα να ρωτησω καποιο συναδελφο που να γνωριζει καλα το θεμα αν δικαιουμαι οδοιπορικα.Ειμαι ωρομισθια σε πολη στην αιτωλοακαρνανια.μενω αθηνα ομως και πηγαινοερχομαι δυστυχως.με στελνει τωρα η πρωτοβαθμια και σε χωριο 25 χιλιομετρα εκτος.αυτοκινητο εχω.αν δεν ειχα ομως?πρεπει να πληρωνω τοσα χρηματα για βενζινη?δεν τα βγαζω που δεν τα βγαζω περα με τιποτε.....θα με υποχρεωνατε αν μου απαντουσατε συντομα.ευχαριστω πολυ
Ρώτησα σήμερα στην Α/θμια την κοπέλα που ασχολείται με τα οδοιπορικά και μου είπε ότι οι ωρομίσθιοι δεν παίρνουν σε καμία περίπτωση.
Invité a écrit:σημασια εχει οτι γινεται και τα παιδια δεν μιλανε...οχι,δε γινεται στο σχολειο μου.η κοινωνια ομως ειναι κλειστη και ολα μαθαινονται.δεν το προχωραω μη βρω το μπελα μου,αλλα θα χαρω απιστευτα οταν θα βγει στη φορα...και θα βγει,ειμαι σιγουρη.ευχαριστω ομως για την απαντηση .Υποψιν ομως οτι οι δασκαλοι που το εχουν δει φοβουνται να μιλησουν απ οτι ειπαν.οποτε.....και παλι ευχαριστω...
alex a écrit:Μηπως θα πρεπει να αντιδρασεις?αν ειναι ετσι οπως τα παρουσιαζεις ειναι σοβαρο στισ μερεσ μας!επικοινωνησε με το σχολικο συμβουλο της περιοχης!
Retourner vers ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Utilisateurs parcourant actuellement ce forum : Aucun utilisateur inscrit et 1 invité