ωρομίσθιοι

Re: ωρομίσθιοι

Messagepar NATASA » 20 Sep 2008, 00:02

citronelle a écrit:ΣΤΕΛΙΟ ΘΕΟΝΤΟΡ,ΑΓΑΠΗΤΕ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑ(ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ Κ ΤΙ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ..).ΣΙΓΑ Κ ΠΟΥ ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΩΡΟΜΙΣΘΙΑ.ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΑ ΓΥΦΤΙΚΑ..ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ'ΧΩ ΩΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Κ Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΜΗΠΩΣ Κ ΜΠΩ ΜΕ ΤΟ 40% ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΕΡΝΑΓΑ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΟΜΟΥΝ ΜΟΝΙΜΗ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ Κ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ..ΝΑΤΑΣΑ,ΠΩΣ ΕΜΑΘΕΣ ΟΤΙ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ 30?ΕΚΤΟΣ Κ ΑΝ ΚΑΛΕΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 8.Κ ΝΑ ΕΦΤΑΣΕ ΟΜΩΣ ΩΣ ΤΟ 30?ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ..

επειδη ειχα βαλει πρωτα με βοιωτια,με ειπε η λαμια να παρω στη λιβαδεια να δω τη σειρα εχω μηπως με καλεσουν απο κει κ γλιτωσω ταλαιπωρια!μου ειπαν οτι εχουν καλεσει ως το ονομα περγαντα εγω ειμαι μετα απο 3-4.οσοι ειναι στο πινακα δεν εχουν δηλωσει ολη βοιωτια,καποιοι μονο χαλκιδα κ λαμια γι αυτο ειμαστε πολυ.μπορει να καλεσαν αρκετους χθες.τι να σου πω αυτα μου ειπαν αυτα ξερω.επισης ειπαν οτι εχουν καλυψει κυριως λιβαδειας.εσενα που σε βαλανε; στα ιδια σχολεια με περυσι εισαι;
NATASA

Messagepar steliostheodor » 20 Sep 2008, 12:39

citronelle a écrit:ΣΤΕΛΙΟ ΘΕΟΝΤΟΡ,ΑΓΑΠΗΤΕ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑ(ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ Κ ΤΙ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ..).ΣΙΓΑ Κ ΠΟΥ ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΩΡΟΜΙΣΘΙΑ.ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΑ ΓΥΦΤΙΚΑ..ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ'ΧΩ ΩΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Κ Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΜΗΠΩΣ Κ ΜΠΩ ΜΕ ΤΟ 40% ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΕΡΝΑΓΑ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΟΜΟΥΝ ΜΟΝΙΜΗ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ Κ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ..ΝΑΤΑΣΑ,ΠΩΣ ΕΜΑΘΕΣ ΟΤΙ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ 30?ΕΚΤΟΣ Κ ΑΝ ΚΑΛΕΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 8.Κ ΝΑ ΕΦΤΑΣΕ ΟΜΩΣ ΩΣ ΤΟ 30?ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ..

Μου φαίνεται έγινε παραξήγηση κι εξήγηση δε δώσαμε... Σ' τη δίνω τώρα: Τα συγχαρητήρια που σου έδωσα δεν ήταν καθόλου ειρωνικά, είναι ποτέ δυνατόν;! Το αντίθετο μαλιστα, από τι στιγμή που ξέρω πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα φέτος. Αλλά διαβάζοντας κανείς το μήνυμά μου. μπορούσε να το ερμηνεύσει κι έτσι (αυτά είναι που με εκνευρίζουν με τα γραπτά μηνύματα).
Ε, όσο για το σουβλάκι, σιγά μην άφηνα την ατάκα να πέσει κάτω...
steliostheodor

Messagepar citronelle » 21 Sep 2008, 20:48

ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΘΗΒΑ 12ΩΡΟ.ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤ/ΘΜΙΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΧΛΩΜΟ...
citronelle

Messagepar NATASA » 21 Sep 2008, 21:56

citronelle a écrit:ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΘΗΒΑ 12ΩΡΟ.ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤ/ΘΜΙΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΧΛΩΜΟ...

αυτο ειναι το μονο σιγουρο,εδω εγω μ αυτα που βλεπω σ αλλες περιοχες φοβουμουν μηπως δεν με παρουν καθολου.ξερεις αν κανουμε σε εμας κ γερμανικα;; γιατι ηξερα οτο περυσι σε αλιαρτο κ κατι αλλα χωρια λιβαδειας κανανε μονο γαλλικα.
NATASA

Messagepar citronelle » 22 Sep 2008, 12:44

ΣΤΗΝ ΘΗΒΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΘΑ'ΧΟΥΝ Κ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ.ΛΙΒΑΔΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ.ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΚΑΛΕΣΑΝ?
citronelle

Messagepar Argyris Diagoumas » 26 Sep 2008, 18:56

κάλεσαν σήμερα συνάδελφο στη Βοιωτία. Είχε θέση νούμερο 42 στον πίνακα ωρομισθίων
Argyris Diagoumas

Messagepar Stelios » 26 Sep 2008, 22:57

ευχαριστούμε Αργύρη
Stelios
Site Admin

Messagepar Argyris Diagoumas » 20 Oct 2008, 23:12

Συνολικοί Ωρομίσθιοι: 15
Β/θμιοι: 3-4
Εχουν ακόμα 2 ώρες κενές και μετά τέλος
Argyris Diagoumas