ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΟΙ

ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΟΙ

Messagepar efie » 21 Sep 2008, 00:11

ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ 5 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ Α ΖΑΚΥΝΘΟΥ Κ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΙ.ΤΕΛΙΚΑ ΟΜΩΣ ΒΡΗΚΑΝ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΑ, ΑΠΟ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ.ΣΤΗ Β ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΠΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΕΓΩ ΘΑΧΩ 20 ΩΡΕΣ ΜΕ ΓΑΛΛΙΚΑ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ, ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ Κ ΜΕ 2 ΔΗΜΟΤΙΚΑ.

ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΤΑ ΙΤΑΛΙΚΑ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ, ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ Κ ΛΟΓΩ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΧΑΜΟΣ! ΣΤΗΝ Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΝΤΙ ΓΙΑ 6 ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΑ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΑ ΙΤΑΛΙΚΑ ΘΑ ΕΧΩ 2!!!ΣΕ ΕΝΑ ΤΜΗΜΑ ΜΕ 22 ΠΑΙΔΙΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΔΕΝ ΔΙΑΛΕΞΕ ΓΑΛΛΙΚΑ, ΜΟΝΟ ΙΤΑΛΙΚΑ Κ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ. ΤΖΑΜΠΑ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΟΙΡΑΣΑ! ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΑΛΛΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗ ΘΕΩΡΩ ΛΟΓΙΚΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ. ΕΔΩ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΖΟΥΝ!

ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΙΤΑΛΙΚΑ?
efie

Re: ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΟΙ

Messagepar Stelios » 21 Sep 2008, 00:34

Στην Αθήνα στα περισσότερα σχολεία δεν υπάρχει ιδιαίτερη ζήτηση, ωστόσο ότι θα χαθούν ώρες για εμάς είναι δεδομένο
Stelios
Site Admin

Messagepar alexpatras » 22 Sep 2008, 12:19

Πρέπει να το πάρουμε απόφαση. Έρχεται η μόδα των ιταλικών και των ισπανικών! Όπως ακριβώς είχε γίνει και με τα γερμανικά. Κατά τη γνώμη μου, μετά από μια δεκαετία θα μπορούμε να μιλάμε για ισάριθμα τμήματα ξένων γλωσσών. Μία δύσκολη δεκαετία τόσο για τους αδιόριστους όσο και για τους διορισμένους...
alexpatras

Messagepar Stelios » 22 Sep 2008, 13:04

alexpatras a écrit:Πρέπει να το πάρουμε απόφαση. Έρχεται η μόδα των ιταλικών και των ισπανικών! Όπως ακριβώς είχε γίνει και με τα γερμανικά. Κατά τη γνώμη μου, μετά από μια δεκαετία θα μπορούμε να μιλάμε για ισάριθμα τμήματα ξένων γλωσσών. Μία δύσκολη δεκαετία τόσο για τους αδιόριστους όσο και για τους διορισμένους...

συμφωνώ, το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι υπάρχει περισσότερο "προσωπικό"/προσφορά απ'ότι ζήτηση, αντίθετα με τις άλλες γλώσσες όπου δεν υπάρχει καθόλου προσωπικό και αρκετή ζήτηση (ικανή να μοιράσει χαμόγελα στους πτυχιούχους)
Stelios
Site Admin

Messagepar steliostheodor » 25 Sep 2008, 18:17

efie a écrit:ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ 5 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ Α ΖΑΚΥΝΘΟΥ Κ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΙ.ΤΕΛΙΚΑ ΟΜΩΣ ΒΡΗΚΑΝ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΑ, ΑΠΟ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ.ΣΤΗ Β ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΠΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΕΓΩ ΘΑΧΩ 20 ΩΡΕΣ ΜΕ ΓΑΛΛΙΚΑ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ, ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ Κ ΜΕ 2 ΔΗΜΟΤΙΚΑ.

ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΤΑ ΙΤΑΛΙΚΑ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ, ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ Κ ΛΟΓΩ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΧΑΜΟΣ! ΣΤΗΝ Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΝΤΙ ΓΙΑ 6 ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΑ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΑ ΙΤΑΛΙΚΑ ΘΑ ΕΧΩ 2!!!ΣΕ ΕΝΑ ΤΜΗΜΑ ΜΕ 22 ΠΑΙΔΙΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΔΕΝ ΔΙΑΛΕΞΕ ΓΑΛΛΙΚΑ, ΜΟΝΟ ΙΤΑΛΙΚΑ Κ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ. ΤΖΑΜΠΑ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΟΙΡΑΣΑ! ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΑΛΛΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗ ΘΕΩΡΩ ΛΟΓΙΚΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ. ΕΔΩ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΖΟΥΝ!

ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΙΤΑΛΙΚΑ?

Και στην Κεφαλονιά, πανωλεθρία των γαλλικών. Στο Γυμνάσιο Σάμης, από τα 12 παιδιά που είχαν διαλέξει γαλλικά (πρωτοφανές για τη Σάμη, δούλευαν μόνο τα γερμανικά), όταν μπήκαν στη μέση τα ιταλικά, έμειναν 2. Για μένα είναι δικαιολογημένο να συμβαίνει αυτό στα Επτάνησα, αφού όλο με Ιταλούς νταραβερίζονται.
steliostheodor

Messagepar Stelios » 25 Sep 2008, 18:33

με Γάλλους σε ποιο μέρος νταραβερίζονται ρε γαμώτο??? ;)
Stelios
Site Admin

Messagepar Argyris Diagoumas » 20 Oct 2008, 23:15

Συνολικοί Ωρομίσθιοι: 2
Β/θμιοι: 5
Στη Ζάκυνθο έχουν τελειώσει με τη διαδικασία.
Argyris Diagoumas

Retourner vers ΖΑΚΥΝΘΟΥ