ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΙ

Re: ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΙ

Messagepar Stelios » 25 Sep 2008, 18:36

έχεις δίκιο ...
και έτσι όπως πάμε σε λίγα χρόνια δεν θα υπάρχει μαρτυρία για τη διδασκαλία γαλλικών σε σχολείο
Stelios
Site Admin

Messagepar mairoula » 27 Sep 2008, 08:04

Πηγα χτες πρωτη φορα στο δημοτικο Αγιων Παρασκιων(22 περιπου χλμ απο Ηρακλειο)και μου λεει ο διευθυντης οτι φετος ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ Ε'ΤΑΞΗΣ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΓΑΛΛΙΚΑ!Τα παιδια φοβερα.Καναμε απιστευτο μαθημα.Στο τελος με χειροκροτησαν κιολας!Σοου σας λεω!!!!!!!!
mairoula

Messagepar steliostheodor » 27 Sep 2008, 12:32

mairoula a écrit:Πηγα χτες πρωτη φορα στο δημοτικο Αγιων Παρασκιων(22 περιπου χλμ απο Ηρακλειο)και μου λεει ο διευθυντης οτι φετος ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ Ε'ΤΑΞΗΣ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΓΑΛΛΙΚΑ!Τα παιδια φοβερα.Καναμε απιστευτο μαθημα.Στο τελος με χειροκροτησαν κιολας!Σοου σας λεω!!!!!!!!

Superstar η mairoula! Μπράβο mairoula μου! Τι Madonna κι αηδίες! Εσένα έπρεπε να είχαν σήμερα στο ΟΑΚΑ!
steliostheodor

Messagepar mairoula » 22 Oct 2008, 15:09

Ο διευθυντης σε ενα δημοτικο δεν με αφηνε στην αρχη να φτιαξω τμημα με 7 παιδια στην Ε'ταξη.Πηγα λοιπον απο τα διπλανα τμηματα των γερμανικων στο διαλειμμα,μαζεψα 5 παιδια και τα επεισα να ερθουν γαλλικα.Τους ζητησα βεβαια να ενημερωσουν τους γονεις τους και να αλλαξουν τις δηλωσεις εφοσον συμφωνουσαν.Πραγματι την επομενη εβδομαδα το τμημα απο 7 ειχε φτασει στα 12 παιδια!Ο διευθυντης δεν ηξερε τι να πει!Το τμημα λειτουργει κανονικοτατα και μαλιστα ειναι το πιο μικρο μου τμημα καθως ολα τα αλλα ειναι κατα μεσο ορο 20-22 ατομων!
mairoula

Précédent

Retourner vers ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ